11-9-2015

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον ιερέα των Καρυών πατέρα Χρύσανθο, παρουσία των γονέων και μελών του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων. Χαιρετισμούς έκαναν οι Δ/ντριες και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων.

14-6-2015

Ιδιωτική διαδικτυακή ταξιδιωτική εταιρεία, μετά από πρωτοβουλία γονέα του σχολείου      πρόσφερε εθελοντική εργασία με τη συμμετοχή πολλών ατόμων, βάφοντας  εξωτερικά το      σχολείο με δικά τους όλα τα έξοδα. Τους ευχαριστούμε πολύ.

12-6-2015

Άλλη ένα σχολικό έτος μας έφτασε στο τέλος και με πολλή χαρά παρουσιάσαμε την καλοκαιρινή μας γιορτή. Με πολλή μουσική, χορό και διάθεση χαιρετήσαμε τη χρονιά που έφυγε και δώσαμε ραντεβού για το Σεπτέμβρη!!

 

 

    Πραγματοποιήθηκε στις 8/5/2015 το πρώτο πρωτάθλημα «Μπότσε» που διοργάνωσε η ΣΕΦΑΑ Τρικάλων σε συνεργασία με το σχολείο μας, το ΕΕΕΕΚ Τρικάλων, το 2ο Δημοτικό Τρικάλων και τα Εκπαιδευτήρια Σακκά.

     

    Χριστός Ανέστη!!!

    Πάσχα- Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και η ευκαιρία για υπέροχες πασχαλινές κατασκευές?

     

     

     

    Καλλιεργητές εν δράσει!!!!

    Οι μικροί μας μαθητές στα πλαίσια μιας περιβαλλοντικής δράσης και σε συνεργασία με τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Τρικάλων μάζεψαν τα μανίκια τους και φύτεψαν λουλουδάκια για την αυλή μας…

      

    Την Παρασκευή 20-2-2015 γιορτάστηκε στο σχολείο μας η Αποκριά. Τα παιδιά ντυμένα μασκαράδες χόρεψαν τυλίγοντας το γαϊτανάκι και πέταξαν χαρταετούς.

    Χριστούγεννα!!
    Ημέρες γιορτής, χαράς και δημιουργίας.
    Με πολύ διάθεση και φαντασία σας παρουσιάζουμε λίγα μόνο απ? τα έργα των παιδιών μας, με θέμα Χριστούγεννα- Πρωτοχρονιά.
    Καλές γιορτές σε όλους