Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, οι μαθητές του Ε1 από το 33ο Δημοτικό της πόλης ξενάγησαν τα πρωτάκια του Ειδικού σχολείου σε παιδική χαρά της γειτονιάς τους. Τα παιδιά των δύο σχολείων έγιναν γρήγορα μια μεγάλη παρέα. Δοκίμασαν τα παιχνίδια ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, περίμεναν τη σειρά τους για να ανέβουν στις κούνιες, έπαιξαν κρυφτό, έκαναν σαπουνόφουσκες και έφαγαν κολατσιό όλα μαζί.

Τα παιδιά του 33ου είχαν πολλές ερωτήσεις για το Ειδικό σχολείο. Δεν αρκέστηκαν σε αυτά που τους είπαμε. Προσπάθησαν τα ίδια να γνωρίσουν καλύτερα τους μικρούς τους φίλους και να πάρουν μόνα τους τις απαντήσεις που ήθελαν. Κάποια από τα ερωτήματα των παιδιών της Ε΄ τάξης ήταν: «Πώς είναι το σχολείο σας;» «Θα έρθετε στο δικό μας;». «Πότε θα συναντηθούμε ξανά;» Σύντομα, πολύ σύντομα είναι η απάντηση.

Τα παιδιά του Ειδικού σχολείου, πιο σίγουρα για τις προτιμήσεις τους, έδωσαν τον ρυθμό και συμμετείχαν σε όλα με πολλή όρεξη. Ανέβηκαν στο σχολικό για την επιστροφή με μεγάλα χαμόγελα. Χαμόγελα που δεν έσβηναν από το πρόσωπό τους.

Η επόμενη συνάντηση έχει ήδη προγραμματιστεί!